18. februar 2023 10:00
4180 Sorø, Frederiksvej 27
Sorø Kultur- og Fritidscenter (Værkerne), Frederiksvej 27, 4180 Sorø
Projektet 'Plasticfrit Sorø' producerer genbrugsindkøbsposer Foto: Katja Parlo
Plastikposefrit Sorø er et initiativ fra DN Sorø, hvis formål er at mindske brugen af plastikposer i Sorøs handelsliv til gavn for klima og miljø.

18. februar 2023 10:00 - 15:00

Skoler og frivillige er i gang med at sy indkøbsnet af genbrugsstof, som skal ud i byens butikker som et alternativ til plastikposer. Der skal bruges en stor mængde net, for at projektet kan komme i mål, og vi inviterer derfor til et hyggeligt SY-marathon, hvor vi sammen vil forsøge at fremstille så mange net som muligt i løbet af 5 timer.

Du kan være med alle 5 timer, eller du kan være med en del af tiden, i det tidsrum der passer dig. Det er ikke nødvendigt med sykundskaber, da der også skal tegnes op på stof, klippes ud, vendes hanke og stryges mærker på de færdige net.

DN stiller med 4-5 symaskiner, men du er også meget velkommen til at tage din egen maskine med. Vi har en større mængde genbrugsstof, men har du selv noget liggende, som du vil give til projektet, så tag det gerne med. Du er også velkommen til at kigge forbi med en stofdonation.

Der er kaffe og kage i løbet af dagen, og der bliver serveret pizza ved frokosttid.

Sæt derfor kryds i kalenderen lørdag d. 18/2-23.

DN Sorø
  • Tilmelding

    Inviter din moster, mormor, søster, bror, barnebarn med til en hyggelig dag, der er med til at gøre en forskel for klimaet. For at vi kan danne os et overblik over mængden af kaffe og kage, vil det være dejligt, hvis du vil give os besked på tlf. nr. 29 71 78 38 (Katja) eller mail katjaparlo@gmail.com, hvis du kigger forbi.