21. marts 2023 19:00
9550 Mariager, Kirkegade 2
Den Gamle Biograf, Egepladsen / Kirkegade 2, 9550 Mariager.
Morten D.D. Hansen
Skal vi have mere vild natur? Hvorfor og hvordan?
Kom til et spændende multimedieforedrag med Morten D.D. og bliv klogere.

21. marts 2023 19:00 - 21:00

Er det for sent – eller kan vi stadig nå at gøre noget for vores natur og bevare vores biodiversitet? Mød Morten D.D. og bliv klogere på naturens sande tilstand.
Morten D. D. er uddannet biolog, ansat ved Naturhistorisk Museum i Aarhus og kendt fra bl.a. TV. Han har i mange år, med sin aldrig svigtende begejstring, været en populær formidler af den danske natur i radio og på fjernsyn. Her har han formået at gøre vilde orkidéer, møgbiller og fugletræk nærværende for såvel unge som gamle.
I dette foredrag vil Morten D. D. fortælle om naturens sande tilstand, der ikke er verdens mest opløftende historie, men når vi har tilbragt to timer i selskab med Danmarks mest truede dyr og planter, forstår man med garanti, hvorfor det er så vigtigt at passe på vores biodiversitet.
Morten D.D. udgav i 2022 ”Insekternes bog”, som er meget anbefalingsværdig.

Danmarks Naturfredningsforening Mariagerfjord i samarbejde med FOF Randers-Favrskov-Mariagerfjord.

Kirkegade 2, Mariager 9550

DN Mariagerfjord
  • Tilmelding

    Ved tilmelding senest 20. marts på mail: pt@dn-mariagerfjord.dk. (oplys navn og fødselsdag) er prisen for medlemmer af DN kun 50,- kr. Betales ved døren - kontant eller med MobilPay. Tilmelding for andre sker på: https://www.fof.dk/randers Pris 100,- kr.