26. juni 2023 19:00
Mødested Vi mødes på terrassen ved Strandbadet på Nordstranden, hvor der vil være en kort velkomst, inden vi hopper ud i bølgen blå, sopper eller kigger på. Efter turen i havet kan der bl.a. købes kolde og varme drikke i Strandbadets iskiosk.
Kom og hop i havet på Nordstranden i Kerteminde.

26. juni 2023 19:00 - 21:00

Vi danskere er vilde med havet.
Næst efter skoven er havet vores foretrukne natur. Vi elsker at svømme, sejle og fiske i havet. Vi går tur, surfer, dykker, samler sten, kigger på fugle og fisk. Men vi vil ikke bade i en algesuppe, gå ture langs en død fjord eller fiske, hvor der ingen fisk kan leve.

Den 26. juni 2023 kl. 19-21 hopper vi i havet fra Nordstranden i Kerteminde. Vi gør det for at vise, at vi elsker havet og vi gør det med krav om, at politikerne beskytter havet NU!

Vi opfordrer alle badegæster til at stille op i badetøj i samme stil, som man brugte, da Strandbadet på Nordstranden havde sin storhedstid i 1930´erne.

Formand for Kultur og Fritidsudvalget i Kerteminde Kommune, Jens Gantriis, benytter samtidig lejligheden til at indvie Waterdrops nye badebro og strandbruser.

Hvis vejret tillader det, kan du prøve en tur i havkajak og på SUP.

Mikael Andersen
Waterdrops