4. maj 2024 10:00
4684 Holmegaard, Fensmark Skov 11
Mødested: Parkeringspladsen i Fensmark Skov (GPS: Fensmark Skov 11, 4684 Holmegaard). P-pladsen er ret lille, men der kan også parkeres i vejkanten på landevejen langs skoven.
Foto: Vi slapper af i pausen
Du har muligheden for at bidrage til at mosens særprægede natur opretholdes. Der er fokus på bekæmpelse af opvæksten af birk, der truer med at ændre mosen til en skov.

4. maj 2024 10:00 - 15:00

Der bliver arbejdet i to perioder med en god frokostpause i midten, hvor arrangørerne er vært med en sandwich og drikkevarer (hvis man er tilmeldt). Man får også mulighed for at høre om de tiltag, der har været gjort de seneste år med at genskabe højmosen ved bl.a. at hæve vandstanden. Vi slutter 14.30-15 afhængig af vejret.

Der bliver brug for værktøj som håndsave, grensaks, ørnenæb og lignende. Medbring gerne dit eget værktøj. Der er også mulighed for at låne værktøj. Medbring også en rygsæk til at transportere værktøj i, da der et stykke vej at gå ud til arbejdsområdet.

Arrangementet laves i et samarbejde mellem Naturstyrelsen og DN Næstved.

Gummistøvler anbefales, da der kan være en del vand, hvor der skal arbejdes.

Tag et Tørstetræ med hjem til haven - og gør Citronsommerfuglen glad. Læs mere her: https://holmegaard-mose.dk/citronsomm.html

DN Næstved
  • Tilmelding

    Tilmelding sker til Rune Larsen på telefon 61302600 eller til mail rune56@outlook.dk senest onsdag den 1. maj kl. 19, hvis man vil have sandwich og drikkevarer.