27. april 2024 10:00
Hvor jernbanen og banestien krydser åen. Husk madpakke, tæppe, sko og påklædning efter vejr og vådt terræn. Det er nødvendigt med tilmelding til Fredensborg Bibliotekerne.
Fra vores dyresportur i marts Foto: Tine Stets
Vi spotter forårstegn langs åen på en tur, der henvender sig til børn og deres voksne. Undervejs er der højtlæsning med eksempler fra litteraturen. Turen, der er arrangeret i samarbejde med Fredensborg Bibliotekerne, henvender sig til børn i 5-10 års alderen.

27. april 2024 10:00 - 12:00

Tag med langs åen i Nivå og spot de første forårstegn. Sammen med naturvejleder og forfatter Thomas Neumann fra Danmarks Naturfredningsforening og børnelitteraturformidler Nynne Jakobsen skal vi både undersøge naturen langs åen og høre fine fortællinger om åens liv og foråret fra børnelitteraturen. Vi slutter turen af med at læse højt, så tag gerne en madpakke og et tæppe med til en hyggelig højtlæsningsstund. Arrangementet henvender sig til børn i alderen 5 – 10 år ifølge med en voksen.

DN Fredensborg
  • Tilmelding

    Tilmelding sker til Fredensborg Bibliotekerne. Webadressen er www.fredensborgbibliotekerne.dk. Info og tilmelding til turen finder du ved at vælge 'aktiviteter' efterfulgt af 'arrangementer'.