9. juni 2024 09:00
Opsamling Helsinge Station kl. 9.00, Fredensborg Station kl. 9.25, Helsingør Station østlige udgang kl. 9.50. Husk solidt fodtøj og påklædning efter vejret, madpakke og drikkevarer.
Vi beser sandsten nord for Helsingborg
Bustur til et af det sydligste Sveriges mest storslåede naturområder, kun få kilometer væk og alligevel så forskellig fra, hvad vi er vant til. Vi besøger geologiske lokaliteter på Kullen og undervejs fra Helsingborg. Turledere er Dorthe Rørbeck og Niels Hald. I samarbejde med DN Gribskov.

9. juni 2024 09:00 - 18:00

Kullen er et af det sydligste Sveriges mest storslåede naturområder, kun få kilometer væk og alligevel så forskellig fra, hvad vi er vant til. Forskellen skyldes undergrunden, det mere end 1 milliard år gamle, svenske ”urberg”, der er skudt op mellem dybe brudlinjer. Vi besøger geologiske lokaliteter på Kullen og undervejs fra Helsingborg. Turledere er Dorthe Rørbeck og Niels Hald. I samarbejde med DN Gribskov.
Bussen har flere opsamlingssteder se under "Mødested"

DN Fredensborg
  • Tilmelding

    Tilmelding med angivelse af mødested på ved at sende en email til tilmeldingdnfredensborg@gmail.com senest 23. maj. Pris: 250 kr. for voksne, 150 kr. for børn. Konto for indbetaling oplyses når vi er tættere på afgang. Nærmere oplysning: Niels Hald, 23617644.
Nysgerrig efter mere? Find flere arrangementer i dit område