1. juni 2024 13:00
6900 Skjern, Bundsbækvej 25
Kantinen, Bundsbæk Møllegaard, Bundsbækvej 25, 6900 Skjern
Vestas-stien, taget med mobilkamera Foto: Lene Ørskov
I Naturens Rige har vi mange fine naturfoto-motiver. Eftersom vi næsten alle har et mobilkamera i lommen, tager mange af os naturbilleder, når vi er ude og motivet tiltaler os. Men ofte skuffer resultatet, fordi vi ikke ved nok om, hvordan man tager et godt naturbillede.

1. juni 2024 13:00 - 17:00

Vil du gerne blive bedre til at tage naturfotos? Lære, hvordan du finder de rigtige motiver, komponerer et billede og får dybde og perspektiv i billedet?

Så tilbyder vi nu som noget nyt et kursus i natur-fotografering med ornitolog og fugle- og naturfotograf Lene Ørskov, Ringkøbing. På kurset vil Lene først ved hjælp af egne fotos give os tips og tricks til det gode naturfoto. Dernæst bliver deltagerne sendt ud i naturen i Bjørnemosen for at tage egne fotos. Til slut vil Lene give feedback på nogle af deltagernes billeder. Specielt kameraudstyr er ikke nødvendigt, et mobilkamera er godt nok til kurset.

DN Ringkøbing-Skjern
  • Tilmelding

    Deltagerantal begrænset til 12. Tilmelding derfor nødvendig til: jonnaodgaard@gmail.com inden den 27. maj. Pladserne besættes efter først-til-mølle-princippet. Deltagelse gratis. DN serverer kaffe/te og kage under kurset.