26. maj 2024 10:00
8860 Ulstrup, Skovvej 20
Dagen afholdes i et samarbejde mellem en masse lokale aktører, Naturvejledning Favrskov Kommune, Friluftsrådet, Hammel og Omegnes Biavlerforening, Haveselskabet Favrskov, Praktisk økologi og Danmarks Naturfredningsforening Favrskov.
Der bages snobrød og pandekager på en dejlig Skovens Dag 2016 - også på Ulstrup Slot Foto: Vibe Søndergaard
Velkommen på Ulstrup Slot, hvor vi fejrer Skovens Dag med en masse spændende og sjove aktiviteter, hvor vi har fokus på naturen omkring os. På slottet er det hele: løvskov, nåleskov, plæner, søer og et smukt slot med en spændende historie.
Arrangementet er gratis og alle er velkomne!

26. maj 2024 10:00 - 15:00

Kom til en dejlig dag med masser af spændende aktiviteter og sjove oplevelser for hele familien, hvor vi har fokus på den rige og mangfoldige natur!

Der er masser af spændende oplevelser og aktiviteter for store og små!
I kan blandt meget andet: Se falkonerens vandrefalk i aktion - Høre Busbjergspillerne synge og fortælle om årets forestilling Atlantis - Opleve Aros jagthornblæsere, jagthunde i aktion, Lære at binde fluer til fluefiskeri - Gå med skovfoged og naturvejleder og oplev natur i moderne skovbrug - Bygge en fuglekasse, få den med hjem og hør om de små fugle - Gå på opdagelse sammen med børnene i slottets damme, hvor der er mange forskellige insekter og smådyr - Komme tæt på ringmærkning af fugle - Lave urtesuppe af brændenælder og andre urter fra skoven - Besøge snitteværkstedet - Lav naturinspireret kunst - og meget meget mere!

Det vil være muligt at købe mad og drikke.

Læs hele programmet her!

DN Favrskov
  • Tilmelding ikke nødvendig