14. august 2024 16:00
Batteritogsmagasinet på voldgaden på Vestvolden. (Fra P-pladsen for enden af Rødovre Parkvej er der ca. 4 minutters gang til voldga-den. Batteritogsmagasinet er den røde bygning, der ligger ca. 25 m til højre på voldgaden)
Kom med og oplev naturen på Vestvolden på en helt ny måde med Michael Stoltze, biolog og forfatter til bogen ”Biodiversitet - sådan skaber vi en rigere natur”. Michael fortæller om dyrene, biodiversitet, naturgenopretning samt floraen. Det er gratis at deltage.

14. august 2024 16:00 - 18:00

Kom med på en naturvandring på Vestvolden med Michael Stoltze med fokus på biodiversitet i nærmiljøet, og oplev naturens mange underfundigheder.
Michael Stoltze er biolog og forfatter bl.a. til bogen ”Biodiversitet – sådan skaber vi en rigere natur”. Der er et helt afsnit i bogen på side 148 - 151 om bekæmpelse af invasive arter på Vestvolden og om ”bjørnebanden” i Rødovre.
Hør Michael fortælle om, hvordan man skaber gode levesteder for de vilde dyre- og plantearter også i byerne.
Kom med på en lille gåtur og oplev vores nære natur på en helt ny måde. Både store og små natur-detektiver er yderst velkomne. Arrangeret i samarbejde mellem Rødovre Kommune og Naturfredningsforeningen.
Tag børnene med, de vil elske det. Det er gratis at deltage.

DN Rødovre
  • Tilmelding ikke nødvendig