20. august 2024 17:00
3400 Hillerød, Baunevej 16
Vi møddes på Baunevej 16, Alsønderup. Se efter DN flagene.
Foto: Vibeke Rosbo
DN Hillerød og Haveselskabet Allerød/Hillerød inviterer i samarbejde med Hillerød Kommune til besøg på Baunebakken ved Alsønderup, hvor Hillerød kommune opformerer frø af vilde hjemmehørende blomster.

20. august 2024 17:00 - 18:30

Biolog Kristine Thoresen-Lassen vil fortælle om kommunens frøsamling og om kommunens opgave med at øge biodiversiteten ved udsåning af hjemmehørende arter, der hvor de ikke naturligt kan indfinde sig. De vilde hjemmehørende planter er trængte i vores opdyrkede landskab, men de udgør livsgrundlaget for mange andre arter.

Få gode råd om hvordan du selv kan øge biodiversiteten i din have, hvilke arter der kan bruges hvor, og hvordan de indsamles, og hvornår man sår frøene. Det vil også være muligt at indsamle frø, man kan tage med hjem.
Finn Hansen fra Haveselskabet vil være tilstede og give gode råd om indretning af en have fyldt med blomster, der fremmer biodiversiteten.
Vi mødes Baunevej 16, tirsdag d. 20. august kl. 17 – 18.30.
Obs, der er begrænset deltagerantal på 25-30 personer og begrænset antal parkeringspladser, så vi anbefaler, at i enten cykler eller kører flere i en bil.

DN Hillerød