2. juni 2024 10:00
Fra Skovlinjen: Find grusstien midt på Skovlinjen - gå 200 meter til stien ender. Eller gå fra Mosegård Park nr. 1 og helt ned bunden og fortsæt ad stien ligefrem.
Foto: Ditte Valente
Kom og find sommerfugle og vanddyr, sug et insekt og quiz om naturen, når der første søndag i juni holdes Naturens Dag i området omkring Krebsesøen og Vulkanen i Værløse. Alle børn og deres voksne er velkomne – og også mobilerne: Dem kan man nemlig bruge til at registrere arter med.

2. juni 2024 10:00 - 13:00

Søndag den 2. juni kan du og familien boltre jer i naturen på Skovlinjen i Værløse og samtidig blive klogere på dyr og planter. Der er udstyr og grej til at gå på bio-jagt i området – og der er præmier til alle børne-NATURdetektiver.
• Vi har masser af lupper, net og andet udstyr med, så I kan samle smådyr ind eller lede i vandhullet efter liv.
• Vi hjælper også med bestemmelsen af jeres fangst.
• Hvis børn og voksne trænger til en pause, kan I snitte pinde og bage snobrød.
• Kom til en skøn dag sammen i det fri i din lokale natur.

Kratluskere og andre naturkyndige - fra blandt andet Danmarks Naturfredningsforening - står klar til at hjælpe, lige som der vil være bestemmelsesduge, så man selv kan prøve at finde ud af, hvad man har fundet. Og så kan man også bruge appen Arter til at registrere dyr og planter med mobilen. Du kan installere appen på din mobil og så melde dig ind i aktiviteten ”Naturdetektiver – Furesø”. Alle mobil-fund fra dagen og området kommer så derind.

DN Furesø
  • Tilmelding ikke nødvendig