Fremtidens Landbrug: En vision for bæredygtige fødevarer fra jord til bord
9520 Skørping, Sverriggårdsvej 4
8. oktober 2024 19:00 - 21:30
Program
Kl. 19 - Velkomst
Kl. 19.10 - Hvordan forestiller forfatterne bag rapporten sig, at fødevareproduktionen skal se ud i fremtiden? v. landbrugspolitisk seniorrådgiver Thyge Nygaard, Danmarks Naturfredningsforening
Kl. 19.40 - Spørgsmål
Kl. 19.50 - Er visionerne realistiske og vil de kunne gøre en forskel for landbrugets påvirkning af miljøet, biodiversiteten og klimaet? v. professor Uffe Jørgensen, Center for Cirkulær Bioøkonomi, Aarhus Universitet
Kl. 20.20 - Kaffe
Kl. 20.35 - Spørgsmål
Kl. 20.45 - Kan visionen omsættes til det praktiske landbrug og hvad gør landmanden selv for at drive et bæredygtigt landbrug? v. økologisk svineproducent Bertel Hestbjerg, Hestbjerg Økologi, Holstebro
Kl. 21.15 - Spørgsmål og diskussion
Kl. 21.30 - Afslutning