Fremtidens Landbrug: En vision for bæredygtige fødevarer fra jord til bord
9520 Skørping, Sverriggårdsvej 4
8. oktober 2024 19:00 - 21:30
En gruppe af ni grønne organisationer har publiceret rapporten "Fra foder til føde II: En nye vej for dansk landbrugsproduktion og fødevareforbrug inden for planetens grænser." Kom og hør om rapporten og om visionerne er realistiske. Mødet arrangeres i samarbejde med Bedsteforældrenes Klimaaktion. Programmet indeholder blandt andet følgende:
Hvordan forestiller forfatterne bag rapporten sig, at fødevareproduktionen skal se ud i fremtiden for at være bæredygtig? ved landbrugspolitisk seniorrådgiver Thyge Nygaard, Danmarks Naturfredningsforening
Er visionerne realistiske og vil de kunne gøre en forskel for landbrugets påvirkning af miljøet, biodiversiteten og klimaet? ved professor Uffe Jørgensen, Center for Cirkulær Bioøkonomi, Aarhus Universitet
Kan visionen omsættes til det praktiske landbrug og hvad gør landmanden selv for at drive et bæredygtigt landbrug? Ved økologisk svineproducent Bertel Hestbjerg, Hestbjerg Økologi, Holstebro