8. september 2019 10:00
8300 Odder, Stampmøllevej 57
Ingen tilmelding, du dukker bare op på dagen. Gratis. DN-Odder står for et lille traktement på Stampmøllen.
I samarbejde med kunstneren Vibeke Rønsbo indbyder vi til en tur i Stampmølledalen i Odder, hvor du får lejlighed til at hænge dit eget naturbudskab op i den natur, vi jo kun har til låns.

8. september 2019 10:00 - 14:00

Kom og vær med i kunstprojekt i naturen - Til låns
Søndag 8. september markeres Naturens Dag over hele landet. Her i Odder sker det i samarbejde med kunstneren Vibeke Rønsbo, som ønsker at involvere skolebørn og borgere i en symbolsk kærlighedserklæring til naturen. "Til låns" kalder hun projektet, og du kan være med, hvis du møder op på Stampmøllen i Odder mellem klokken 10 og 14. Her vil du få udleveret en mærkeseddel, et manillamærke, hvor der på den ene side står "Til låns". På den anden side kan du skrive et personligt vidnesbyrd om dit forhold til naturen. Mærkesedlen bliver så dyppet i bivoks og forsynet med en snor af hør, hvorefter din næste opgave er at hænge den op et sted, du selv vælger i den smukke dal. Målet er at få 300 budskaber til at glimte i dalen.
Vibeke Rønsbo har afprøvet konceptet i Norge, og her viste det sig, at mange efterfølgende gik tur for at læse budskaberne, men også, at mærkerne blev nedbrudt i løbet af et års tid.

DN Odder
  • Tilmelding ikke nødvendig

Nysgerrig efter mere? Find flere arrangementer i dit område