HVAD ER FLOR?

FLOR er en ungdomsbevægelse, der arbejder for at skabe mere vild natur og biodiversitet i Danmark. Vi er et interessefællesskab, der faciliterer et sted at være sammen om både bekymringen for og glæden ved naturen. Har frivilligfællesskaber i hele landet, og et sekretariat.

I FLOR tror vi på, at man kan gøre en forskel på mange forskellige måder, og at de alle er nødvendige for at rykke på en grøn fremtid. Vi tror på, at løsningen både er strukturel, konkret og social, og vi arbejder for mere vild natur og biodiversitet på disse fire forskellige måder.

  1. Vi arrangerer naturoplevelser rundt omkring i landet, hvor vi sammen bliver klogere på naturen.
  2. Vi oplyser om natur- og biodiversitetens kriser og løsninger.
  3. Vi sætter positive aftryk i naturen gennem konkret naturgenopretning, fx.
  4. Vi laver nationale politiske kampagner, der skaber forandringer på et strukturelt plan.

Du kan være med både som frivillig eller ved at deltage i vores events – det vigtigste er, at du har lyst til at engagere dig i naturen i fællesskab med andre.

alt
Pernille Baade Jensen
Projektleder, FLOR
  • E-mailadresse
  • Mobil
    +45 31 47 71 19
Jeg synes at fællesskabet er ligesom et stort kram at komme ind i. Lige fra starten af, jeg følte mig enormt godt modtaget. - Franciska, 26 år. Pædagogstuderende
Jeg kunne helt sikkert tænke mig at tage på FlorFest igen. Det er et fantastisk sted, man kommer ud i naturen og møder andre unge som interesserer sig for det, og man lærer andre i hele landet, og man lærer om biodiversitet og naturen. - Micky, 22 år. Biologistuderende

Følg med og bliv inspireret