Sig stop til brug af sprøjtegift

Sprøjtemidlet diquat, som bl.a. sælges under navnet Reglone, har været forbudt i EU siden 2020. Men Miljøstyrelsen giver stadig de danske landmænd dispensation til at sprøjte med den farlige og ulovlige gift.

Reglone er en gift, der dræber cellerne i uønskede planter og er til fare for både mennesker og dyr.

Vi arbejder politisk for et sprøjtefrit Danmark og et akut stop af sprøjtemidler som Reglone – og du kan være med!

Få adgang til naturskønne medlemsfordele

Udover at være med til at give naturen en større stemme, får du som medlem i Danmarks Naturfredningsforening eksklusiv adgang til en lang række grønne medlemsfordele:

  • Medlemsrabat i vores webshop
  • 10 procent rabat i Friluftsland
  • Over 1.000 gratis ture i naturen hele året
  • Danmarks største og smukkeste naturmagasin Natur & Miljø

Tre gode grunde til at kæmpe for naturen med os

  1. Du bliver en del af den eneste danske forening, der kan rejse fredningssager og sikre Danmarks unikke og dyrebare naturområder for fremtiden.
  2. Du bliver en del af Danmarks største grønne NGO, der skaber resultater for naturen. I 2020 har vi fået 13 nye natur-nationalparker og 46.000 hektar urørt skov på finansloven.
  3. Du får adgang til grønne medlemsfordele og masser af inspiration til at gøre din hverdag grønnere og få flere naturoplevelser.
Politikerne skal sætte fart på de gode beslutninger, så vi ikke mister dyr og planter hvert år, men omvendt får en natur, der stortrives. - Maria Reumert Gjerding, præsident i Danmarks Naturfredningsforening