Mandag den 18. marts kl. 19 kan du opleve den anmelderroste klimaforestilling AT LÆRE AT DØ på Mungo Park i Allerød til et særarrangement, hvor medlemmer af Danmarks Naturfredningsforening (DN) får særpris.

Talk med instruktør og præsident for DN

Efter forestillingen vil instruktøren Viktor Tjerneld mødes i en talk med præsident for DN Maria Reumert Gjerding. For skal vi lære at dø – eller skal vi tværtimod lære at leve? Skynd dig at købe billet – der er rift om dem.

Talken ”At lære at leve” tager afsæt i teaterforestillingen og vil handle om, hvordan vi kan bevare håb, handlekraft og lysten til at være del af et aktivistisk fællesskab midt i den voksende klimakrise. Og kan vi se virkeligheden i øjnene uden at ty til ekspapisme? Hvad gør klimakatastrofen ved den menneskelige tilstand? Hvordan påvirker den Viktor og Maria selv, og hvordan bevarer de håbet? Hvordan fortsætter vi med at leve – og grine – mens vores viden om klimasituationen bliver større og mere dyster?

Selv siger instruktør Viktor Tjerneld:

- Jeg vil ikke se teateret som en foredragssal om tingenes tilstand, men som et sted, hvor vi kan fortælle om, hvordan det er at være et menneske, der skal forholde sig til al den uro og de alarmmeldinger, der er omkring os. For tiden er det nemt at føle sig magtesløs og miste håbet for fremtiden. Her kan teatret måske hjælpe, siger Viktor Tjerneld.

Læs mere om forestillingen AT LÆRE AT DØ her.

Talk mellem teaterinstruktør Viktor Tjerneld og præsident af Danmarks Naturfredningsforening Maria Reumert Gjerding bliver modereret af klimaredaktør på Politiken, Magnus Bredsdorff.

Få din billet

Medlemmer af DN skal kun betale 175 kr. for hele aftenen inkl. et glas vin eller øko-sodavand (normalpris kun for teater 250 kr.)

Send en mail til mml@dn.dk for at få tilsendt et eksklusivt billetlink til din medlemsfordel.

Begrænset antal pladser!

Program

Teaterforestilling AT LÆRE AT DØ: kl. 19-20.30

Pause m. vin eller vand: kl. 20.30-20.45

Talk ’At lære at leve’: kl. 20.45-21.30