Så nemt er det

Gaven du modtager

Du modtager denne flotte og helt særlige medlemsgave.

Gaven har en samlet værdi af 250 kr. og indeholder:

  • Mulepose med citronsommerfugl
  • Guide til en bæredygtig livsstil
  • Transportabel termokop (380ml) i farven 'Butter Yellow' fra AYA&IDA

Sådan får du gaven
Når du er blevet prikket af en ven, der allerede er medlem af Danmarks Naturfredningsforening, ankommer du til denne side via vedkommendes personlige link. Du får derfor gaven tilsendt, når du har meldt dig ind via formularen.

Du modtager gaven inden for ti hverdage efter, at du har meldt dig ind.

Nyd dine nye grønne medlemsfordele

Vi står sammen om naturen

Danmarks Naturfredningsforening har eksisteret i mere end 110 år. Vi er Danmarks største grønne forening, og i årtier har vi stået sammen med vores medlemmer i kampen for en vildere natur, et renere miljø og en bæredygtig fremtid.

Og når vi står sammen kan det mærkes.

Eksempelvis når vi arbejder politisk både lokalt og nationalt for at sikre naturen, miljøet og klimaet de allerbedste vilkår.

Eller når vores kampagner samler folk på tværs af alder og regioner - så vi sammen årligt fjerner tonsvis af affald i naturen, slipper naturen fri i vores haver og altankasser eller hopper i havet for at beskytte vores hårdt pressede havnatur.

Danmarks Naturfredningsforening modtager ikke tilskud fra det offentlige, og derfor er vores arbejde for natur, miljø og klima helt afhængigt af støtte fra private.

Jo flere vi står sammen, desto større forskel kan vi gøre. Derfor har vi brug for din og dine venners hjælp. Jeres støtte gør en forskel!


Har du spørgsmål?
Kontakt Medlemsservice på tlf. +45 39 17 40 40.
Vi sidder klar til at hjælpe dig man-tors. kl. 9-16, fredag kl. 9-15.