19. september 2020 09:00
Åbrinkvej, 8000 Aarhus C. Vi mødes i Y-krydset hvor Åbrinkvej går over i Brabrandstien.
Kvier på Aabrinken Foto: Svend B. Carstensen
Kom og hjælp os med at holde området rent og få en snak om livet som kogræsser og naturplejer - måske er det også noget for dig?
Vi går højt op i natur og bæredygtighed, og derfor samler vi naturligvis affald i det skønne område ved Aarhus Å og Brabrandstien som en del af DN Affaldsindsamling.

19. september 2020 09:00 - 12:00

Aabrinken Kogræsser- og Naturplejeforening ligger mellem Tre Broer og Søren Frichs Vej i den grønne kile, hvor Aarhus Å smukt bugter sig ind i byen. Vi går højt op i natur og bæredygtighed, og derfor samler vi naturligvis affald i det skønne område ved Aarhus Å og Brabrandstien som en del af Affaldsindsamlingen.

Kom og hjælp os med at holde området rent og få en snak om livet som kogræsser og naturplejer - måske er det også noget for dig?

Affaldsindsamlingen arrangeres som et samarbejde mellem Aabrinken Kogræsser- og Naturplejeforening og Danmarks Naturfredningsforening Aarhus.

Arrangementet er åbent for alle.

Vi glæder os til at se dig!

DN Aarhus
  • Tilmelding

    Tilmelding ikke obligatorisk, men grundet situationen med Covid-19 opfordrer vi til, at man orienterer sig på hjemmesiden aarhus.dn.dk og evt. kontakter os på mail@aako.dk