18. november 2021 19:00
8660 Skanderborg, Skanderborg...
Mødet afholdes i Byrådssalen på Skanderborg Fælled
Klimaforandringerne er her - nu. Vi har på årsmødet oplæg om disse, og konsekvenserne af dem med særlig fokus på Gudenåen Foto: Kristian Severin Knap
Så er det tid til det ordinære årsmøde 2021 for DN Skanderborg. Dagordenen for mødet er som anført i vedtægternes §4. Medlemsforslag, som ønskes sat under afstemning, skal fremsættes og begrundes skriftligt over for afdelingens formand senest en uge før mødet.

18. november 2021 19:00 - 21:00

IPCC er lige kommet med en rapport om de alvorlige konsekvenser klimaforandringerne allerede har fået, og de endnu alvorligere der er i vente. Resultatet af klimaforandringernes tiltagende og voldsommere nedbør mærkes allerede lokalt. Derfor er vi glade for at Henrik Vest Sørensen har sagt ja til at holde et oplæg om: Klimaforandringernes konsekvenser; hvad kan man gøre og hvad gør man for mindske disse - med fokus på problemerne omkring Gudenåen. Henrik har i rigtig mange år arbejdet indenfor Natur- og Miljøområdet, og gennem de seneste 4 år har han været ansat i Region Midt som teamleder for Klima og Vand.
Alle er velkommen; men kun medlemmer af DN Skanderborg har stemmeret på mødet.

Skanderborg Fælled 1, Skanderborg 8660

DN Skanderborg
  • Tilmelding ikke nødvendig