4. maj 2023 18:00
Artillerimagasinet på Voldgaden (Parkering hvor Rødovre Parkvej støder op til Vestvolden, herfra 3 minutters gang mod syd ad voldgaden)
Artillerimagasinet Foto: Jann Larsen
Kom med på en lille gåtur på den 100 år gamle Vestvold med guide, der fortæller om volden og dens historie samt dyre- og planteliv. Efter turen serveres der varme økologiske hveder. Børn er meget velkomne og vil elske turen i kasematterne.

4. maj 2023 18:00 - 20:00

Du inviteres på en vandretur af en lille times varighed på den over 100 år gamle Vestvold med en guide, der fortæller om volden og dens historie samt dyre- og plantelivet.

Vi besøger bl.a. Artillerimagasinet, Hvissinge Batteri, dobbelt kaponiere nr. XII og andre af de renoverede bygninger, som er åbne for adgang denne særlige aften. Husk gerne en lommelygte til turen i kasematterne.

I det gamle København var det en tradition, at borgerne St. Bededags Aften gik en tur på Østervold inden de skulle hjem og spise varme hveder. Igen i år gen-opliver vi denne tradition i Rødovre med en vandretur på Vestvolden.

Efter turen serveres der varme økologiske hveder som er opvarmede på en gullaschkanon. Børn er meget velkomne og vil elske turen i kasematterne.

Arrangeret i samarbejde med Agenda 21 Gruppen og Vestvoldsprojektet

DN Rødovre
  • Tilmelding ikke nødvendig