26. marts 2023 10:00
Ejbybunkeren på Vestvolden, Jyllingevej 303, Rødovre, eller Biblioteket Trekanten, Rødovrevej 405, Rødovre, eller Cafebiblioteket ”Tremilen”, Nørrekær 8, Rødovre
Affaldsindsamling Foto: DN
Kom til den landsdækkende affaldsindsamling. Vi samler affald på Vestvolden, i Islev og i kærene. Vi mødes ved Ejbybunkeren på Vestvolden, biblioteket ”Trekanten” eller ”Tremilen”, hvor der ud-leveres affaldssække. Mød blot op tilmelding er ikke nødvendig. Sække kan hentes før 26.3. på Rudebækvej 18

26. marts 2023 10:00 - 12:00

Vil du være med til at gøre en forskel for Danmarks Natur og Miljø, så deltag i den store landsdækkende indsamling af affald søndag den 26. marts 2023.

Indsamlingen foregår i et samarbejde mellem Agenda 21 Gruppen, Rødovre Kommunes Tekniske Forvaltning, Oplevelsescenter Vestvolden og filialbibliotekerne i Rødovre.

Vi samler affald flere forskellige steder i kommunen. Vi mødes bl.a. ved Ejby-bunkeren på Vestvolden, ved biblioteket ”Trekanten” eller ved cafebiblioteket ”Tremilen”. Her får deltagerne udleveret sække til affaldet. Hent evt. selv nogle affaldssække før den 26. marts, så kan du også samle affald i dagene op til affaldsindsamlingen 26. marts eller på vej til et af indsamlingsstederne.

Rødovre Kommunes sørger for afhentning og transport af affaldet til Vestforbrænding fra de 3 indsamlingssteder.

Der bydes på en forfriskning til deltagerne efter indsamlingen. Tilmelding er ikke nødvendig – mød bare op. Børn er også meget velkomne.

DN Rødovre
  • Tilmelding ikke nødvendig