20. april 2024 11:00
3300 Frederiksværk, Skolevej 1
Frederiksværk Skole (den nye bygning) - følg skiltene fra hovedindgangen. Der kan parkeres på p-pladsen for enden af Parallelvej eller på p-pladsen for enden af Skolevej. Fra skolen er der ca. 500 meters gang til Vinderød Skov. Vi følges derover efter introduktion af app'en.
Fra DN,s arkiv Foto: null
Få hjælp til at finde ud af, hvad du finder i naturen, og registrer dine fund samtidig.

20. april 2024 11:00 - 14:00

Har du prøvet på en tur i naturen at finde et dyr eller en plante du ikke kender - og har du overvejet, hvordan dine fund kan bruges til forskning og naturbeskyttelse. Så er dette minikursus noget for dig. Vi skal lære at bruge "Arter", som er en app, der kan hjælpe med artsbestemmelse i felten, og som samtidig samler registreringer til brug for forskning og naturbeskyttelse. Vi begynder på Frederiksværk Skole med at få undervisning i brug af "Arter", og går derefter en tur i Vinderød Skov for at prøve app'en af. Andre app's, der er gode at have i naturen, bliver også fremvist - herunder iNaturalist. Mobiltelefon skal medbringes. Det er en stor fordel, hvis man inden kurset har installeret appen "Arter - indberetning" og oprettet sig som bruger. Se eventuelt mere om app'en og den tilhørende hjemmeside på arter.dk.
Underviser og turleder: Rune Bjerre.
HUSK - se på hjemmesiden, http//halsnaes.dn.dk /arrangementer, om der er ændringer til arrangementet, inden du tager hjemmefra!

Skolevej 1, Frederiksværk 3300

DN Halsnæs
  • Tilmelding

    Tilmelding på mail: Halsnaes@dn.dk med oplysning af antal deltagere. Vi svarer alle henvendelser om der er plads på turen! Max. 25 personer.