24. maj 2024 12:00
2620 Albertslund, Borgmester Hans Nielsens Vej 1
Vi har base ved Bakkehuset og ved pavilliontelt m.v. lige udenfor. Der er ca. 20 minutters gang fra Albertslund Station, nærmeste offentlige transport er bus 141, der kører mellem Albertslund St. og Glostrup St. Der kan parkeres tæt ved Bakkehuset.
Nymfe af Blåbåndet Pragtvandnymfe fundet ved bioblitzen i 2023.
Vi gentager bioblitzen fra 2023 i Kongsholmparken. Vi registrerer så mange arter som muligt inden for et døgn og får dem lagt på den nationale artsportal Arter.dk under kyndig vejledning. Mere detaljeret program følger.

24. maj 2024 12:00 - 25. maj 2024 12:00

Kongsholmparken er menneskeskabt natur i den sydlige del af Albertslund.Kommunen har i samarbejde med DN og andre grønne organisationer arbejdet på at øge naturindholdet i området og siden da. Man kan opleve mange arter i området, også usædvanlige og sjældne. Store dele af området er omfattet af en nyere fredning. I løbet af bioblitzen arrangerer vi småture i området af ca. 1 times varighed. Men man kan også gå ud og registrere på egen hånd. Vi sørger i videst mulige omfang for et ekspertpanel, man kan støtte sig til for de forskillige grupper: fugle, planter, insekter, svampe osv.

DN Albertslund
  • Tilmelding ikke nødvendig