14. april 2024 10:00
Ejbybunkeren på Vestvolden, Jyllingevej 303, Rødovre, eller Biblioteket Trekanten, Rødovrevej 405, Rødovre, eller Cafebiblioteket ”Tremilen”, Nørrekær 8, Rødovre
Kom til den landsdækkende affaldsindsamling. Vi samler affald på Vestvolden, i Islev og i kærene. Vi mødes ved Ejbybunkeren på Vestvolden, biblioteket ”Trekanten” eller ”Tremilen”, hvor der ud-leveres affaldssække. Mød blot op, tilmelding er ikke nødvendig. Sække kan hentes før 14.4. på Rudebækvej18

14. april 2024 10:00 - 12:00

Vil du være med til at gøre en forskel for Danmarks Natur og Miljø, så deltag i den store landsdækkende indsamling af affald søndag den 14. april 2024.
Indsamlingen foregår i et samarbejde med Agenda 21 Gruppen, Rødovre Kommunes Tekniske Forvaltning, Oplevelsescenter Vestvolden og filialbibliotekerne i Rødovre.

Vi samler affald flere forskellige steder i kommunen. Vi mødes bl.a. ved Ejby-bunkeren på Vestvolden, ved biblioteket ”Trekanten” eller ved cafebiblioteket ”Tremilen”. Her får deltagerne udleveret sække til affaldet. Hent evt. selv nogle affaldssække før 14.4. så kan du også samle affald i dagene op til den 14. april eller på vej til et af indsamlingsstederne.

Rødovre Kommunes sørger for afhentning og transport af affaldet til Vestforbrænding fra de 3 indsamlingssteder.

Der bydes på en forfriskning til deltagerne efter indsamlingen. Tilmelding er ikke nødvendig – mød bare op. Børn er også meget velkomne.

DN Rødovre
  • Tilmelding ikke nødvendig