4. maj 2024 10:00
Ved Ejbybunkeren, Jyllingevej 303, 2610 Rødovre. (Tilkørsel i bil fra Jyllingevej og parkering ved ”Oplevelsescenter Ejbybunkeren”).
Fra DN’s arkiv.
Giv naturen på Vestvolden en hjælpende hånd ved at bekæmpe invasive planter lundgylden og japansk pileurt. Arrangeret af Naturfredningsforeningen og Rødovre Kommune. Alle er velkomne. Deltagelse er gratis. Få frisk luft, motion, forplejning og et par hyggelige timer med andre, der elsker naturen.

4. maj 2024 10:00 - 13:00

Vær med til at give naturen på Vestvolden en hjælpende hånd ved at bekæmpe invasive planter på volden. Det drejer sig bl.a. om lundgylden og japansk pileurt.
Jann Larsen fra Naturfredningsforeningen i Rødovre fortæller om, hvorfor nogen planter kaldes invasive, hvordan de spreder sig, og hvordan de kan udkonkurrere andre planter bl.a. på Vestvolden. Vi taler om, hvorfor disse planter bør bekæmpes - og vi bekæmper i fællesskab de mange lundgylden, der vokser særligt omkring Ejbybunkeren.
Deltag i dette arrangement, som er arrangeret af Naturfredningsforeningen i Rødovre i samarbejde med Rødovre Kommune. Alle er velkomne, og det er gratis at deltage. Kom og få frisk luft, lidt motion og et par hyggelige timer sammen med andre, der elsker naturen.
Medbring gerne en spade og handsker. Der bydes på drikke og noget at spise.

DN Rødovre
  • Tilmelding ikke nødvendig