6. juni 2024 20:00
P-pladsen ved Espelunden på forlængelsen af Rødovre Parkvej.
And Foto: Jann Larsen
Kom på fugletur med John Frisenvænge, Dansk Ornitologisk Forening og find ud af, hvilke fugle du kan opleve i Espelunden og på Vestvolden. Medbring gerne kikkert og fuglebog. Deltagelse er gratis. Arrangeret af DN i samarbejde med Rødovre Kommune. Fugle er sociale og kommunikerer ved sang og visuelt

6. juni 2024 20:00 - 22:00

Kom med på fugletur med John Frisenvænge fra Dansk Ornitologisk Forening og find ud af, hvilke fugle du kan opleve i Espelunden og på Vestvolden. Medbring gerne kikkert og fuglebog.
Fugle (latin: Aves) er tobenede, landlevende hvirveldyr, der lægger æg og har næb og fjer. De fleste fugle kan flyve og er ligesom pattedyr varmblodede
Der findes omkring 10.000 kendte, nulevende arter, hvilket gør fuglene til den mest artsrige gruppe af fire-lemmede dyr. De findes i alle typer miljø, lige fra Arktis til Antarktis. I størrelse varierer fuglene fra den 5 centimeter lange bikolibri til den 270 centimeter høje struds. Fossilfund tyder på, at fuglene udviklede sig fra dinosaurerne i juratiden for 150 - 200 millioner år siden.
Fugle adskiller sig fra alle andre dyr ved deres fjerdragt. Karakteristisk er også for de nulevende fugle, at de har næb uden tænder, at de lægger æg med hård skal, har et højt stofskifte, et hjerte med fire kamre, en tøndeformet krop, og et let, men stærkt skelet.

DN Rødovre
  • Tilmelding ikke nødvendig