Alt om affald

Alt om affald

Bliv klogere på affaldshierarkiet, affaldshåndtering, genbrug, genanvendelse, plastik i havet og meget andet.

Alt om affald bog - vælg antal

Naturtjek - en bog om biodiversitet

Naturtjek - en bog om biodiversitet

Naturtjek er knyttet til Danmarks største citizen science-projekt, ledet af Danmarks Naturfredningsforening. Projektet skal indsamle ny viden om biodiversiteten i Danmark. Bogen er også for jer, der gerne bare vil vide mere om biodiversitet, komme lidt tættere på mangfoldigheden i den danske natur, eller selv gøre noget for at hjælpe naturen og bevare biodiversiteten, hvor I bor.
Bogen er gratis, men der følgende forsendelsesgebyrer: 1 stk.: 45 kr. 5 stk.: 60 kr. 25 stk.: 100 kr.

Naturtjek bog - vælg antal

Inspirationshæfte Affald 2017

Inspirationshæfte Affald 2017

Hæftet er udgivet i forbindelse med Affaldsindsamlingen 2017 for skoler og institutioner. Hæftet er udsendt som del af deltagerpakken til de deltagende skoler og institutioner. For 1 stk. 45 kr. For 5 stk. 60 kr. For 10 stk. 75 kr. For 25 stk. 100 kr.

Damrokker i glas + Natur uden alder ND 2016

Damrokker i glas + Natur uden alder ND 2016

Natur uden alder var temaet for Naturens Dag 2016. Med den gratis deltagerpakke fulgte et lille glas med tørrede æg af damrokke (triops), ferejer og endnu mindre dyr, som damrokkerne spiser af. Damrokker er et 'levende fossil', som ikke har forandret sig i 200 millioner år. De lever, lægger æg og dør, æggene tørrer ind og bliver først genoplivet, når der kommer friskt regnevand til. Vi sælger glasset med æg sammen med hæftet til Naturens Dag, hvori der er vejledning til, hvordan æggene klækkes i vand, og hvordan man passer sine små damrokker. De bliver op til et par cm store og lever højst to-tre måneder. De er virkelig underholdende at se på i et akvarium. Sættet koster 50 kr. Dertil kommer forsendelsesgebyr, som er minimum 25 kr. afhængigt af, hvor mange man bestiller. OBS: Disse damrokker er dyrkede og må ikke sættes ud i naturen. Se også hjemmesiden www.triops.dk

Natur uden alder ND 2016

Natur uden alder - Naturens Dag 2016

Inspirationshæftet Natur uden alder er udgivet i forbindelse med Naturens Dag 2016 og udsendt som del af inspirationspakken til de deltagende skoler og institutioner. Ekstra eksemplarer kan bestilles mod følgende forsendelsesgebyr: For 1 stk. 45 kr. For 5 stk. 60 kr. For 25 stk. 100 kr.

Naturen hvor du bor 2015

Naturen hvor du bor 2015

Inspirationshæftet Naturen hvor du bor er udgivet i forbindelse med Naturens Dag 2015 og udsendt som del af inspirationspakken til de deltagende skoler og institutioner. Ekstra eksemplarer kan bestilles mod følgende forsendelsesgebyr: For 1 stk. 45 kr. For 5 stk. 60 kr. For 25 stk. 100 kr.

Find vej ud i naturen, opskriftsbog

Find vej ud i naturen, opskriftsbog

Find vej ud i naturen, opskrifter og oplevelser er udgivet i forbindelse med Naturens Dag 2014 og udsendt som del af arrangørpakken til de søndags-deltagende foreninger og afdelinger af DN. Ekstra eksemplarer kan bestilles mod følgende forsendelsesgebyrer: For 1 stk. 45 kr. For 5 stk. 60 kr. For 25 stk. 100 kr.

Inspirationshæfte affald 2014

Inspirationshæfte affald 2014

Hæftet er udgivet i forbindelse med affaldsindsamlingen 2014 til skoler og institutioner. Hæftet er udsendt til alle tilmeldte i den gratis deltagerpakke. Det er ment som inspiration og vejledning i forbindelse med indsamlingen og arbejdet med affald, genbrug og genanvendelse. Ekstra eksemplarer kan bestilles mod følgende forsendelsesgebyrer: For 1 stk. 45 kr. For 5 stk. 60 kr. For 25 stk. 100 kr.

Vild med naturen, inspirationshæfte

Vild med naturen, inspirationshæfte

Temaet til Naturens Dag 2013 er Vild med naturen. Inspirationshæftet her er med i pakken til tilmeldte deltagere, men ekstra eksemplarer kan bestilles her. Ekstra eksemplarer kan bestilles mod følgende forsendelsesgebyrer: For 1 stk. 45 kr. For 5 stk. 60 kr. For 25 stk. 100 kr.

Inspirationshæfte, affald 2013

Inspirationshæfte, affald 2013

Hæftet er udgivet i forbindelse med Affaldsindsamlingen 2013 for skoler og institutioner. Hæftet er udsendt som del af inspirationspakken til de deltagende skoler og institutioner. Det er ment som inspiration og vejledning i forbindelse med indsamlingen og arbejdet med affald, genbrug og genanvendelse. Ekstra eksemplarer kan bestilles mod følgende forsendelsesgebyrer: For 1 stk. 45 kr. For 5 stk. 60 kr. For 25 stk. 100 kr.

Affaldsspillekort 2016

Affaldsspillekort 2016

Til affaldsindsamlingen 2016 har vi fået genoptrykt affaldskortene, som blev udsendt til affaldsindsamlingen første gang i 2008. Udgangspunktet er de kendte bilkort – her spiller vi bare med affaldstyper. Tjek om en hundelort i en pose kan slå en indkøbsvogn eller en øldåse. 40 forskellige affaldstyper konkurrerer i kategorier som: Henfaldstid i naturen, hvor ulækkert er affaldet, hvor meget fandt børnene i indsamlingen 2007, og hvor godt er det at genanvende affaldstyperne. I kan også både spille firkort og ”tag skraldet” med kortene, der har de samme regler som de klassiske ”bilkort”. Tallene i kategorierne er blandt andet fundet efter tilbagemeldinger fra de børn, der deltog i vores affaldsindsamling i foråret 2007. Kortene er støttet med tilskud fra Bilka. Pris: Spillet koster 60 kr., men der kommer forsendelsesgebyr på. Forsendelsesgebyrerne er: 1 stk. 25 kr. 5 stk. 60 kr. 10 stk. 75 kr.

Leveringsadresse

Heste på stradeng
Foto: Rune Engelbrecth Larsen