Når du skal af med plast, makreldåser og bananskræller giver det nye Flower affaldssorteringssystem dig en let løsning. Samtidig sparer du en masse plads, og bidrager til genanvendelse af værdifulde ressourcer.

For skrald er ikke længere bare skrald, i dag er der mulighed for at sortere og genanvende det meste skrald.

- For mange er det meget nyt at sortere sit affald - ud over glas, papir og pant flasker, som de fleste har gjort i lang tid. Men det vi hører, er at folk gerne vil sortere. Og så giver det mening, at vi ikke smider madaffald, metal og andre ressourcer, der kan blive til nye produktet ind i en ovn, hvor ressourcen destrueres, forklarer Sine Beuse Fauerby, seniorrådgiver i Danmarks Naturfredningsforening.

Et simpelt affaldssorteringssystem

Flower består af tre moduler - en stor og to små, som skures op på køkkenlågen. Den store kan eksempelvis bruges til madrester, og de små kan for eksempel bruges til henholdsvis hård plast og pap.

Det store modul passer til almindelige skraldeposer, og de små passer til 8 liter poser.
Når man bestiller et sæt, så får man seks skruer, seks affaldsposer og tre poseklemme med.

Husk dog at poserne med skrald ikke nødvendigvis skal i de samme containere som skraldet. Derfor er det en god idé at tømme posen i containeren, og smide plastposen ud i en almindelig affaldscontainer.

Du kan genbruge de poser, hvor du har haft tørt affald.

Du kan købe Flower affaldssorteringssystemet her, og medlemmer af Danmarks Naturfredningsforening sparer 40 kroner.

Object reference not set to an instance of an object.