Kunstfestivallen ARoS Triennial 'The Garden – End of Times; Beginning of Times' satte fokus på fremstillingen af naturen op gennem historien.

Danmarks Naturfredningsforening har fået tilført nye midler til at beskytte naturen og miljøet. Pengene kommer fra folkene bag kunstfestivalen 'ARoS Triennial The Garden – End of Times; Beginning of Time', der tidligere på ugen modtog en hæderspris.

Med prisen fulgte en præmie på 25.000 kr. Penge, som det kuratoriske hold bag festivalen har valgt at give videre til Danmarks Naturfredningsforening.

– ARoS har store ambitioner om at drive et bæredygtigt museum og samtidig bidrage til et grønnere samfund. Derfor vil præmien på de 25.000 kr. blive givet videre til Danmarks Naturfredningsforening i støtte til deres vigtige arbejde for en rigere natur og et rent miljø, siger museumsdirektør Erlend G. Høyersten.

Vigtig støtte til naturen

Hos Danmarks Naturfredningsforening bliver donationen modtaget med kyshånd.

– Vi er enormt taknemmelige for, at ARoS Triennial har valgt at donere de her midler til Danmarks Naturfredningsforening. Vores arbejde er finansieret af medlemskontingenter og donationer, og derfor er vi dybt afhængige af, at der er nogen, der tænker på os i den sammenhæng. Så tusind tak, siger Maria Reumert Gjerding, præsident for Danmarks Naturfredningsforening.

De 25.000 kr. vil sammen med støtten fra medlemmer og øvrige donationer gå til Danmarks Naturfredningsforenings arbejde for bl.a. at frede og beskytte naturen, få mere natur, reducere kvælstofudvaskningen og bremse klimaforandringerne.

Læs mere på ARoS hjemmeside

Samarbejder med virksomheder

Pengene fra ARoS Triennial er en donation til foreningen, men når Danmarks Naturfredningsforening modtager penge fra virksomheder eller organisationer er det ofte i forbindelse med et konkret samarbejde.

Læs mere om vores erhvervspartnerskaber her