Søren Bojer Nielsen har været glad og stolt over at have været direktør for Danmarks største grønne organisation.

- Det har været et stort privilegium at få lov til at stå i spidsen for Danmarks Naturfredningsforening. Og jeg vil gerne takke medarbejdere, hovedbestyrelse og organisationens grønne ildsjæle for et godt og tillidsfuldt samarbejde, siger Søren Bojer Nielsen og fortsætter:

- Når vi har valgt at stoppe samarbejdet, handler det om strategiske og ledelsesmæssige uenigheder. Her har vi ikke kunne finde hinanden. Men ikke desto mindre skilles vi som venner, hvilket jeg sætter stor pris på.

Stigende medlemstal og politisk gennemslagskraft

Søren Bojer Nielsen efterlader en organisation med stigende medlemstal og styrket politisk slagskraft. Han får pæne ord med på vejen fra præsident i Danmarks Naturfredningsforening Maria Reumert Gjerding.

- På vegne af hele Danmarks Naturfredningsforening vil jeg gerne takke Søren for den store indsats, han har lagt for vores forening de sidste år. Jeg har lært Søren at kende som et enormt rart, kompetent og ordentligt menneske. Og han har professionelt leveret på de opgaver, han i sin tid blev ansat til at løse. Jeg ønsker Søren alt godt fremover.

Efter fælles enighed har Søren Bojer Nielsen sidste arbejdsdag i dag, mandag den 7. januar.

Danmarks Naturfredningsforening vil hurtigst muligt slå stillingen som direktør op og håber at have ansat en ny direktør inden udgangen af april. Indtil stillingen er besat, vil organisationens øverste ledelse bestå af præsident Maria Reumert Gjerding og vicedirektør Michael Leth Jess.

Blå bog: Søren Bojer Nielsen

Seneste ansættelser:

  • 2017-2019 Direktør Danmarks Naturfredningsforening
  • 2010-2016: Direktør for Det Obelske Familiefond
  • 2000-2010: Musikchef for Sjællands Symfoniorkester
  • 1995-1999: Producent ved DR Symfoniorkestret

Uddannelse:

  • 1987: Cand. Oecon. fra Aarhus Universitet

Væsentlige tillidsposter:

  • 2016-2017: Formand for Kulturministeriets Tænketank for musikskoler. Betænkning om musikskolernes forhold og fremtid. Skal afleveres i juni 2017
  • 2003-2007: Medlem af Statens Kunstråd (i dag Statens Kunstfond) og formand for Kunstrådets Musikudvalg

alt
Maria Reumert Gjerding
Præsident