Fra i dag og tre måneder frem du tegne aktier i Danmarks Økologiske Jordbrugsfond for 25.000 kroner og være med til at gøre en forskel for udvikling af mere økologisk landbrug.

Derfor inviterer Danmarks Naturfredningsforening onsdag den 13. september til møde for alle, der er interesserede for at fortælle mere om fonden, og hvordan du kan blive medejer.

Selskabet opkøber landbrug for at lægge dem om til økologi eller for at fortsætte den økologiske drift og forpagter dem til landmænd, der vil drive dem økologisk. Og jo flere danskere, der investerer, jo mere jord kan lægges om til økologi.

Hvorfor en økologisk jordbrugsfond?

Landbrugserhvervet er tynget af en kæmpe gæld, og naturen er under pres: Biodiversiteten falder, og flere af vores almindelige dyr og planter er truet, herunder bien. Kort sagt, så er der røde tal på bundlinjen for både naturen og landbruget. Det kan vi sammen ændre.

I dag er meget af vores landbrugsjord klar til et generationsskifte, og landbrugserhvervet er tynget af en kæmpe gæld. Yngre landmænd kan ikke skaffe den fornødne kapital, og den konventionelle produktionsform tager ikke de nødvendige hensyn til naturen, drikkevandet og dyrene.

Gennem aktietegning vil fonden give alle danskere, virksomheder, foreninger, organisationer muligheden for at bidrage til en ændret landbrugsproduktion. En produktion, hvor investeringen er til glæde for de unge landmænd og til glæde for fremtidens landbrug samt naturen og miljøet.

Læs mere om Danmarks Økologiske Jordbrugsfond

Møde om investering i Danmarks Økologiske Jordbrugsfond

  • Tid: Onsdag den 13. september klokken 16.30 - 19.00
  • Sted: Masnedøgade 20, 2100 København (i kælderen)
  • Tilmelding: Til Rikke Lundsgaard, rl@dn.dk, 2320 3007
alt
Rikke Lundsgaard
Landbrugspolitisk seniorrådgiver
  • E-mailadresse
  • Mobil
    +45 23 20 30 07