8. januar 2020 19:00
Rødovregård, Kirkesvinget 1, Rødovre (bag Rødovre Kirke) Bus 9A.
Hør om busturen i uge 21 i 2020, som byder på fantastisk natur og fascinerende kulturoplevelser, besøg i de genopbyggede byer Dresden og Leipzig, det storslåede Pillnitz Slot og udflugt til Tjekkiet med sejltur. Dag-til-dag-program kan rekvireres på tlf. 3641 0613 eller mail: jann.larsen@mail.dk.

8. januar 2020 19:00 - 8. januar 2020 20:30

DN Rødovre Afdeling arrangerer igen en fantastisk forårstur, denne gang fra den 17. maj til den 23. maj 2020, dvs. i den uge hvor Kr. Himmelfarts Dag ligger.
Turen går til Saksisk Schweiz, et naturområde, der er betegnelsen for den tyske del af Elbsandsteingebirge i Sachsen. Området er præget af klippeformationer med stærkt karakteristiske og usædvanlige former, der præger områderne syd-øst for Dresden på begge sider af Elben. Særligt kendte steder i området er Bastei og Königstein.
Ud over Dresden med Zwinger Pladset besøges også Leipzig. Efter Dresden oplever vi en tur fyldt med kontraster. Vi besøger det storslåede Pillnitz Slot og parken, og beundrer det barske klippefyldte landskab. I Saksiske Schweiz vil vi have mulighed for at nyde både en fantastisk natur og fascinerende kulturelle steder.
Mod Tjekkiet grænser området op til det Bøhmiske Schweiz. Der indgår i rejsen også tur ind i Tjekkiet med bl.a. en spændende flodsejltur.
Hør meget mere om turen og prisen den 8. januar

Tilbage til søgningen
DN Rødovre
  • Tilmelding ikke nødvendig