13. august 2020 16:00
Batteritogsmagasinet på voldgaden på Vestvolden. (Fra P-pladsen for enden af Rødovre Parkvej er der ca. 3 minutters gang til voldgaden. Batteritogsmagasinet er den røde bygning, der ligger lige til højre på voldgaden)
Biodiversitet Foto: Maja Larsen
Jan Pedersen fra Danmarks Naturfredningsforening fortæller hvad der kan gøres for at optimere biodiversiteten i naturen og hjemme i haven. Vi ser på store og små tiltag, der har betydning for arts-diversiteten. Både store og små natur-detektiver er yderst velkomne. Et samarbejde med Rødovre Kommune.

13. august 2020 16:00 - 18:00

Jan Pedersen fra Danmarks Naturfredningsforening fortæller om, hvad enhver grundejer kan gøre også uden den helt store indsats for at fremme biodiversiteten både i naturen som sådan og hjemme i egen have. Vi ser eksempler på både større og mindre tiltag, der har betydning for arts-diversiteten.
Arrangementet er egnet for børn, så både store og små natur-detektiver er yderst velkomne. Det er gratis at deltage.
Arrangeret i samarbejde med Rødovre Kommune.
Vedr. biodiversitet.
Arter og levesteder forsvinder med større hast end nogensinde før. Tilbagegangen skal stoppes, for en mangfoldig og rig natur er afgørende for liv på jorden.
Biodiversitet er det mylder af liv, som findes overalt på kloden, i form af dyr, planter, svampe, bakterier og alt levende. Men den biologiske mangfoldighed forsvinder i hastigt tempo. Der uddør lige så mange arter nu, som i den tid, hvor dinosaurerne blev udslettet.
I Danmark er mere end 10 arter af dagsommerfugle uddøde fx. poppelsommerfugl og skovhvidving.

DN Rødovre
  • Tilmelding ikke nødvendig