28. november 2020 09:00
Rødovre S-station (busholdepladsen - bus 21, 161, 200S og S-tog mod Tåstrup)
Deltag i vor berømte og traditionsrige juletur med bus og det store, lækre danske julebord, sange og gaver. Vi besøger Frederikssund Kirkes store julemarked, og der er mulighed for køb af en juleblomst. Pris inkl. bus m. guide og julebuffeten er 480.- kr. pr. person. Tilmelding på tlf. 36 41 06 13.

28. november 2020 09:00 - 17:00

Deltag i Rødovre Afdelings berømte og traditionsrige juletur med bus. Turen går først til Frederikssund Kirkes store julemarked med mængder af gevinster, ideer til julegaver og muligheder for køb. Er du mere til hygge end lotterier og shopping, så er der også mulighed for at købe forfriskninger til halsen.

Efter at vi har set på julemarkedets mange spændende ting, så går turen videre til den idylliske Hundested Kro. Her får vi i hyggelige omgivelser serveret det store, lækre danske julebord med alt hvad dertil hører af lækkerier. Der er også sørget for julesange og at julemanden kommer med julegaver til alle deltagerne efter frokosten.

Som altid vil der være mulighed for købe en juleblomst på hjemturen, hvor vi besøger et gartneri.

Prisen (inkl. bus, guide, besøg på julemarked og gartneri og den lækre julebuffet) er kun 480,- kr. pr. person. Tilmelding til turen skal ske til Jann Larsen på tlf. 36 41 06 13. Opgiv navn, adresse, tlf. nummer, mail-adresse og antal tilmeldte personer.

DN Rødovre