9. april 2024 16:00
3600 Frederikssund, Bløden 15
Parkeringspladsen bag 365 discount (tidligere Fakta). Du er velkommen til selv at køre til Vestforbrænding Ejby Mosevej 219, 2600 Glostrup, men vi arrangerer samkørsel i privatbiler fra Frederikssund. Skriv venligst på tilmeldingen, hvilken transportform, du ønsker. Og hvor mange du eventuelt kan have med i din bil. Rundvisningen starter kl. 17. Kom venligst i god tid, hvis du vælger at køre selv
Mange gange hver dag tager vi stilling til, hvilken beholder hver enkelt del af vores enorme mængde affald skal havne i. Vi sorterer som aldrig før.
Hvis du gerne vil vide, hvad der derefter sker med affaldet, så kan du tage med DN Frederikssund til Vestforbrænding i Glostrup.

9. april 2024 16:00 - 20:00

På besøget kommer vi tæt på affaldet og lærer, hvad der sker med det. Vi får indblik i affaldets verden og lærer om termer som ressourcer, råstoffer, genbrug m.m.
Der bliver rig lejlighed til at stille spørgsmål.
Besøget slutter med en rundvisning på forbrændingsanlægget.
Bemærk!
Da Vestforbrænding er en farlig arbejdsplads, hvor sikkerheden er i højsædet, kan gravide personer og personer i rullestole desværre ikke deltage. Der skal ligeledes under hele rundvisningen bæres hjelme og gule sikkerhedsveste (udleveres til låns). Og endelig er det ikke muligt at vende om, når først en rundvisning er påbegyndt. Endvidere er aldersgrænsen for børn på værket 9 år og max. antallet på en rundvisning er 30 gæster.
Vestforbrænding kræver en deltagerliste, så tilmelding er absolut nødvendig, med angivelse af navn på alle deltagere.

Turen er gratis.
Begrænset deltagerantal. Medlemmer af DN har førsteret.

DN Frederikssund