Snart vil man kunne finde information om NaturTjek og kampen for mere biodiversitet i naturen i mere end 600 dagligvareforretninger som Kvickly, SuperBrugsen, Dagli’Brugsen og LokalBrugsen.

Projekt Biodiversitet Nu har nemlig indgået en samarbejdsaftale med den chilenske vin Sunrise, der betyder, at der kommer information om det store naturtjek på producentens vinflasker, som sælges i Coops butikker. Det fortæller projektleder Simon Leed Krøs.

- Vi arbejder benhårdt for at nå vores mål om 150.000 registreringer om året, og derfor må vi sætte alle sejl ind. Vi har i forvejen 13.000 brugere af app'en og mange samarbejder med skoler, foreninger og brancheorganisationer, men vi vil gerne endnu bredere ud, og det kan det nye samarbejde forhåbentlig bidrage til, siger Simon Leed Krøs.

1 kr. per registrering

Samarbejdet betyder samtidig, at vinproducenten støtter NaturTjek på den internationale biodiversitetsdag den 22 maj.

- For hver registrering giver Sunrise 1 krone til Naturperlen, Allindelille Fredskov ved Ringsted, som vil have en gavnlig effekt på biodiversiteten her og nu, siger Landedirektør i Sunrise, Allan Rasmussen.

Projektleder Simon Leed Krøs understreger samtidig, at bæredygtighed naturligvis har spillet ind i aftalen med Sunrise.

- Det er Danmarks bedst sælgende vin fra Chile, og i Chile er Sunrise med i projekter om at beskytte et 300.000 hektar stort område til at fremme og bevare biodiversiteten i Chile.
LÆS MERE OM Sunrises bæredygtighedsarbejde.