Trænger du til at komme lidt væk på en lang weekend? Eller er du på udkig efter familiens næste feriedestination?

På Skovsgaard Gods er der masser af muligheder for overnatning, enten i et af de store feriehuse eller i et hyggeligt telt midt i naturen. Du kan også leje en hængekøje og sove mellem to af skovens træer.

Og så er du garanteret et fantastisk måltid på caféen, hvor der bliver lavet mad med sæsonens økologiske råvarer. Mange af dem dyrket få meter fra caféen. I gårdbutikken kan du købe grøntsager, drikkevarer og hjemmelavede marmelader med hjem.

Læs mere om de enkelte muligheder for overnatning og find links til booking nedenfor. Som medlem af Danmarks Naturfredningsforening får du 10 procent rabat.

Kombinér overnatning med oplevelser for familien

Skovsgaard Gods er ikke kun mad og overnatning. Gå på opdagelse i det gamle gods, der er lavet til et museum. Eller tag børnene med over i Mariannes naturformidling, hvor I kan gå på opdagelse med waders i voldgraven eller få lov at fodre gederne.

Som noget helt nyt har Skovsgaard Gods startet et banebrydende naturprojekt, hvor køer og heste går frit rundt i naturen og skaber bedre betingelser for insekter, fugle og planter.

Derfor er Skovsgaard helt perfekt til en lang gåtur, hvor et besøg på stranden kan kombineres med et kig på de fascinerende vilde dyr. Gå dog ikke for tæt på – de skal have lov at passe sig selv.

Se her, hvilke muligheder for overnatning der er. Er du medlem af Danmarks Naturfredningsforening, får du 10 procent rabat.

Skovsgaard Gods

  • Skovsgaard Gods blev testamenteret til Danmarks Naturfredningsforening i 1979 og ligger ved Hennetved på Langeland.
  • Godset ejes i dag af Danmarks Naturfond, som er stiftet af Danmarks Naturfredningsforening.
  • Læs mere om Skovsgaard.
  • Ved spørgsmål og kontakt om overnatning og booking: susan@dknf.dk

Feriehuse på Skovsgaard

Skovsgaard tilbyder tre forskellige feriehuse, som ligger med udsigt til de smukke enge eller med skoven som baghave. Her kan I lave mad selv i de veludrustede køkkener, og der er masser af plads. De tre feriehuse er:

Påøgården (til 12 per. 4 soveværelser), Lundstedet (til 4 per. 2 soveværelser) og Kågården (til 12 pers. 6 soveværelser)

Kågården, Lundstedet og Påøgården har alle udsigt ud over Skovsgaards fredede enge, der ser ud som de gjorde i starten af 1900-tallet. I dag græsser Skovsgaard Gods' dyr på engene, og gæs kommer flyvende hver dag.

Påøgård, Lundstedet og Kågården ligger ganske få hundrede meter fra stranden, midt i naturen og et par kilometer fra Skovsgaard Gods' hovedbygninger. Husene ligger nogle hundrede meter fra hinanden. Så her får man en uforstyrret kombineret bade-, natur- og bondegårdsferie.

Overnat i telte i naturen på Skovsgaard

Parktelte

Godsets parktelte er indrettet til 4 personer. Tilbydes med brændeovn, pallesenge, dyner, puder, plaider og tæpper. Ligeledes har hvert telt 4x komfortable stole samt tilskåret træstubbe. Teltenes indretning understenger den autentiske og hyggelige oplevelse af at være tæt på naturen. Parkteltene er placeret i parken, lige i hjertet af Skovsgaard gods, med udsigt til Godset.

Adgang til gode toilet- og bade facililter.

Book parktelte

Naturtelte

Til dig der ønsker at komme helt tæt på naturen - har Skovsgaard opstillet deres naturtelte midt ude i den skønne rå natur. Teltene er holdt i en simpel og rustik indretning med træpalle-senge, madrasser, dyner og hovedpude inkl. Toiletvogn er placeret ca. 50 m fra teltene.
Teltene ligger ca. 300 meter fra havet og med udsigt til nogle af Skovsgaards vilde dyr. Afstanden til godset ca. 2.5 km. Der er plads til mindst to i naturteltene.

Book naturtelte

Overnatning i hængekøje

Lej en hængekøje med tilhørende presenning, liggeunderlag og sovepose og vælg et sted at hænge den op. Hængekøjen og det tilhørende udstyr er i god og regntæt kvalitet. Så der er ingen undskyldning for ikke at afprøve et hængekøjeeventyr!

Book hængekøje ved at skrive til susan@dknf.dk