Opbakningen var overvældende, da TV 2 og Danmarks Naturfredningsforening i september afholdt Danmarks første indsamlingsshow til gavn for klimaet. Med støtte fra private danskere, virksomheder, organisationer og fonde nåede 'Danmark planter træer' målet om at kunne plante én million træer i nye Folkeskove rundtom i hele landet.

I løbet af den næste måneds tid vil de første nye Folkeskove blive indviet, og du er inviteret med.

For i forbindelse med indvielsen af de nye Folkeskove bliver der afholdt særlige plante-events, hvor du kan være med til at plante nogle af de mange træer.

Læs mere om de kommende plante-events her.

Alle er velkomne

Det er organisationen Growing Trees Network Foundation, der står for at rejse de nye Folkeskove, og som inviterer til plante-events i hele landet.

Alle er velkomne, så træk i gummistøvlerne og tag hele familien under armen til en hyggelig dag i de nye Folkeskove med taler, fællessang, aktiviteter for børnene og plantning af træer.

Find oversigt over kommende plante-events her.

Indsamlingen fortsætter frem til nytår

Selvom indsamlingsshowet har været afholdt, og arbejdet med at rejse de nye Folkeskove er gået i gang, er selve indsamlingen ikke slut endnu.

Indsamlingen fortsætter nemlig helt frem til nytår, og det er altså stadig muligt at være med til at donere endnu flere træer, der kan hjælpe med at trække CO2 ud af atmosfæren, og samtidig hjælpe med at bevare rydningstruede skove i Danmark og i udlandet.

Støt 'Danmark planter træer' her.