2016 har været et godt år for Giftfri Have. Medlemstallet er fordoblet, så der i dag er over 9.500 på listen, og der er sikret 3 giftfrie m2 pr. dansker. Men en anden og vigtig grund til, at 2016 har været et godt år, er, at medierne har fået øje på de gode historier, der lå og ventede nede i medlemmernes havemuld.

- Nu siger vi pænt mange tak til alle de medlemmer, der i årets løb har budt journalister velkommen i haverne. De har alle sammen været med til at inspirere andre til en giftfri dyrkning og pleje af haven, siger kampagneleder fra Danmarks Naturfredningsforening Gitte Holmstrup.

GIFTFRI HAVE

Har du en giftfri have? Så meld dig ind på www.giftfri-have.dk/tilmeld-have/

Se et udvalg af årets presseklip

Aase lader ukrudtet gro og miljøet leve i sin have i Aabenraa.

DR Viden tog på havevandring i fem giftfrie haver.

Birgit Nielsen fra Asserbo er en af flere medlemmer, der har skrevet et læserbrev om Giftfri Have til den lokale avis. Hun skriver blandt andet:

- Skal vores kommune være kendetegnet ved at have flest giftfri haver? Det ville være en dejlig måde at blive kendt på. At være et sted, hvor vi passer godt på miljøet og holder have på naturens præmisser.

Og så fortalte TV2 Lorry, hvordan de giftfrie haver bredte sig i Region Hovedstaden, der i øvrigt har flest giftfrie haver, nemlig 681 styk.