Har du selv en giftfri have? Altså en have, hvor du ikke bruger sprøjtegift og kunstgødning? Eller overvejer du at droppe giften? Uanset hvor du er, så kan du besøge giftfrie haver i Danmark fra lørdag den 18. august til og med søndag den 19. august.

Åben Havelåge 2018

Åben Havelåge er en årligt tilbagevendende begivenhed, hvor giftfrie haver åbner havelågerne op for besøgene. Det er rigtig hyggeligt og inspirerende at deltage.

Har du selv en have, hvor du ikke bruger gift, så kan du tilmelde dig Giftfri Have herunder og få en lækker velkomstpakke. Det er gratis at være medlem af initiativet, og du modtager et månedligt nyhedsbrev, der tager udgangspunkt i sæsonen med tips og tricks og gode historier fra havens verden.

Danmarks Naturfredningsforening og din have

Danmarks Naturfredningsforening er sammen med Landsforeningen for Praktisk Økologi om initiativet Giftfri Have. Ud over Giftfri Have har Danmarks Naturfredningsforening fokus på livet i haven, og som abonnent på vores nyhedsbrev DN Nyhedsbrev og Giftfri Hverdag kan du jævnligt få inspiration og viden om natur og have.

Du kan tilmelde dig vores nyhedsbreve her:

Object reference not set to an instance of an object.