MIN NATURBOG

Min Naturbog er en moderne grønspættebog med ideer til sjove, enkle (og nogle lidt vilde) oplevelser i naturen for børn.

Oplev en myre tisse, find ud af, hvor længe du skal lede efter to ens snefnug, læs en bog ved lyset fra en lysbille, og slå verdensrekorden i snegleræs.

Naturen gør børn både glade, sunde og kloge – alligevel har halvdelen af de 5-12-årige danske børn aldrig prøvet at klatre højt op i et træ, fange en krabbe eller gå en tur i mørket.

MIN NATURBOG er en personlig bog med plads til fotos og noter om naturoplevelserne, som i selskab med far, mor eller bedsteforældre bliver livslange, gode minder om tid sammen i naturen.

Læge og journalist Peter Qvortrup Geisling og naturformidler Ole Laursen inviterer med Min Naturbog på eventyr i den magiske, vilde, sjove og sunde danske natur.


DEN STORE SNITTEBOG

Den Stor Snittebog er en fremragende og omfattende introduktion til alle, som skal snitte for første gang. Men også en skattekiste for den avancerede snitter.

Her vises, hvordan børn og voksne kan få noget sjovt og spændende ud af snitning. Ud over de generelle principper (egnede træsorter, værktøj, sikkerhedsaspekter, snitteteknikker) indeholder bogen et væld af idèer og inspiration til legetøj, figurer, smykker, pyntegenstande og redskaber.

Bogen er pædagogisk opbygget, og alle ideer og teknikker er understøttet af forklarende billeder.

Slip fantasien løs med kniv og træ. Enkelt og ligetil!


FRILUFTSROLLINGER

Friluftsrollinger er en guide til småbørnsforældre, der gerne vil mere ud og opleve naturen sammen med de mindste (førskolealderen).

Bogen giver konkrete råd og vejledninger til børneegnede aktiviteter og udflugter i Danmark.

Måske har du tænkt på det og taget tilløb flere gange, måske synes du, det er svært og uoverskueligt med små rollinger, måske mangler du bare et lille kærligt skub og nogle konkrete råd? Måske har du allerede været ude med dine unger, men har lyst til inspiration og gode råd til at gøre det lidt lettere?

Bogen Friluftsrollinger giver inspiration og råd til lege og underholdning i det fri, madlavning, udstyr, turplanlægning, førstehjælp og motivation af børn. Alt, hvad småbørnsforældre behøver for at komme ud over dørtrinnet med egne rollinger.

Bogens forfatter Julie Pio Kragelund, er aktiv friluftsmor til 3 drenge, og hendes tilgang til friluftsliv er bogstavelig talt nede på jorden og i øjenhøjde med børnene. Det skal være hyggeligt at være ude sammen.

Rigtig god fornøjelse!