Grøn Genstart Danmark skal i gang med at genstarte økonomien. Det er en gylden mulighed for at investere i vores trængte natur og være til gavn for beskæftigelsen.
Naturkommuner Kommunerne har en vigtig rolle i og et stort ansvar for at skabe mere og rigere natur i Danmark. Danmarks Naturfredningsforening støtter op om kommunernes arbejde for naturen. Se her hvordan.
Affaldsindsamlingen Affaldsindsamlingen er vores årlige indsamling af affald i naturen.
Giftfri Have Vi hjælper haveejere med at droppe giften i haven
HavBlitz I et samarbejde med Aarhus Universitet er vi med til at undersøge havets biodiversitet
Naturens Dag Naturens Dag er Danmarks Naturfredningsforenings og Friluftsrådets mærkedag for naturoplevelser. Formålet er at åbne naturen for børn og voksne.
Biodiversitet NU Projekt Biodiversitet Nu skaber ny viden om udvalgte dyr, planter, svampe og levesteder i den danske natur.
Klimakommuner Vi laver aftaler med kommunerne om at nedbringe deres CO2-udslip med minimum 2 procent om året.
Fredninger i fare I mere end 80 år har Danmarks Naturfredningsforening haft ret foreslå fredning af natur, landskaber og kulturværdier. Nu vil Dansk Folkeparti tage retten fra foreningen.
Sig nej til bidræber Neonikotinoider også kaldet bidræber er en gruppe insektgifte, der er forbudt i EU. Men den danske regering har givet landmænd i Danmark lov til at bejdse rapsfrø på mere end 150.000 hektar marker.
Øktober Når du køber danske øko-varer, så sparer du ikke kun din krop, men også drikkevandet for rester af sprøjtegift. Øktober er Danmarks Naturfredningsforening og Coops kampagne for mere økologi.
Grønt Guld 2020 ansøgningsfrist udskudt på ubestemt tid Har du fejret din 67 års fødselsdag? Og går du med en grøn projektidé, som mangler økonomisk opdrift? Så kan Grønt Guld-puljen måske være med til at give den luft under vingerne.
Naturpleje Med sav, ørnenæb og le kan du bidrage til en smukkere og mere varieret natur over hele landet. Tag familien med på tur og hjælp engens blomster og hedens lyng.
Evighedstræer Vi bevarer gamle træer i landskab, alléer, skove og byer med en frivillig aftale med lodsejeren.
Kystvandringen Kystvandringen er en årligt tilbagevendende vandring langs Danmarks kyster. Gå sammen med os
Floratjek Udlev din indre botaniker og hjælp naturen